עיצוב משרדי חברת ביטוח

האתגר:

שיפוץ משרדים של חברת הייטק והתאמת העיצוב לדיירים חדשים חברת ביטוח.

יצירת חללים דינאמים, נועזים מלאי שמחת חיים היוצרים אנרגיות חיוביות ופריון בעבודה.

חכמת שילוב החומרים – בין הקיים ומה שנדרש להישאר, לחדש.

עיצוב דינאמי ומשתנה לחברת ביטוח ורד גנץ

הרעיון העיצובי סבב סביב עולם התוכן הדינאמי של החברה.

שלב א’- שמירה על הריהוט הקיים שהיה במקום (מתאמי תקציב) והתאמתו והטמעתו בתוך העיצוב החדש.

שלב ב’ – תוספת של כ150 מ”ר נוספים. לאחר כחצי שנה. ליין הריצוף שנבחר כבר לא קיים במלאי. האתגר היה ליצור מכלול אחד וקוהרנטיות בעיצוב למרות שימוש שונה בחומרים. בגלל הפרשי הזמנים של הביצוע.

קבלתי חלל של משרדי הייטיק, ריהוט בגוון ונגה ורצפט פרקט. לא הייתה התאמה בין גוון הריצוף לגוון הריהוט. התקציב היה מתוקצב והוחלט לא להחליף את הריהוט שהיה במקום. על-כן החלטתי לחפש רצפה שתהווה קונטרסט לגוון הריהוט. שתשדר דינמיות בהתאם לקונספט שניבחר  ותהיה דומננטית ובכך תקטין את המשקל הדומננטי של ריהוט הוונגה שהיה קצת מיושן לחלל.

יחד עם זאת שולבו טפטים בכל החללים המשדרים דינמיות יחד עם אווירת עבודה.

בשלב ב’ הוחלט להגדיל את המשרדים , לשם כך סופחו עוד כ 100 מ”ר של משרדים צמודים. החלל הנוסף היה ללא ריהוט מובנה והבחירה הייתה חופשית. יחד עם זאת הריצפה המעניינת שסופקה לחלק הראשון של המשרדים כבר אזלה מהמלאי. המטרה הייתה לבצע בחירת חומרים נכונה שתשווה קוהרנטיות לעיצוב ושני האגפים של החברה יראו כמכלול אחד.  ויצירת הרמוניה ושלמות בשפה האדריכלית העיצובית של המקום.

על הפרוייקט +

סגירה -

סגירה -